Unalmasnak találták - Britney Spears otthagyta az X-Factort

Simon Cowell mégsem hozott megfelelő döntést, amikor a 31 éves Britney Spearst választotta a tehetségkutató egyik mentorává. Igen nagy bizalmat adott ezzel Spears kisasszonynak, aki most inkább előbb távozott, minthogy Simon kiadta volna az útját.

Britney Spears mindössze egy szezon erejéig mutathatta meg rátermettségét. Ez azonban nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Simon Cowell nagyon bízott az énekesnőben, azonban nem csak ő, de a nézők is csalódtak.

"Britney sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket” – nyilatkozta egy stábtag. Sajnos képtelen volt teljesíteni a kiszabott feladatokat, pedig ő volt az a mentor, akinek minden kérését teljesítették. A nézők sem voltak vele megelégedve, unalmasnak, felszínesnek és ötlettelennek találták. A zsűritagok épp olyan fontosak ebben a műsorban, mint maguk a versenyzők. Ez a verseny pedig pont az ő versenye is volt, hiszen ezzel bebizonyíthatta volna, hogy túl van mindenen.

Reméljük, hogy Britney nem fog visszaesni abba a szakadékba, melyből nemrég sikerült kimásznia. Épphogy túljutott élete egy nehéz szakaszán most újabb csapás érte. Bár a műsor során sokszor rájött a pánikroham, mindig sikerült összeszednie magát.

Egyébként hosszas tépelődés után vállalta csak el a felkérést az énekesnő, melyben nagy szerepet játszott rossz anyagi helyzete. De talán nem is baj, hogy otthagyta a műsort, hiszen most szeretne következő, nyolcadik albumára és zenei karrierjére fókuszálni.

Fotó: unrealitytv.com

Oldalak

Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.