Sztárok

Ismét új tagokkal bővült a Halhatatlanok Társulata: íme a teljes névsor

A Halhatatlanok Társulatát még 1996-ban alapították a Stúdió nevű televíziós kulturális hetilap alkotói. Néhány éves szünetet követően az ATV élesztette újjá, vállalva a szavazás és a díjátadó teljeskörű lebonyolítását.

Újabb illusztris személyiségek a Halhatatlanok Társulatában

A Halhatatlanok Társulatát 1996-ban az egykori Stúdió című televíziós kulturális hetilap alkotói, Érdi Sándor és Szegvári Katalin alapították. Az Alapítvány kuratóriumának többi tagja Kauzál Márton, Nagy Márta, Németh S. Szilárd és Rónai Egon, valamint az elnök Szinetár Miklós. A jelölteket idén a kuratórium mellett egy neves művészekből álló Művészeti Bizottság szavazta meg januárban, melynek tagjai, Almási Éva, Bánsági Ildikó, Bodor Johanna, Szakály György, László Ferenc, Hegedűs D. Géza, Oszkó-Jakab Natália.

Az előző évek hagyományához igazodva idén is a közönség döntötte el, mely előadóművészek azok, akik szakmai tevékenységükkel, a kultúra és a társadalom melletti kiállásukkal rászolgáltak, hogy csatlakozzanak a Halhatatlanok Társulatának illusztris névsorához. Lapozd fel galériánkat, rögtön leleplezzük, mely művészekről is van szó!

Színészek: László Zsolt Csuja Imre Színésznők: Für Anikó (képünkön) Szirtes Ági
Kattints a további képekért!

A színész a Mokka stúdiójában azt mondta, még az édesanyja is sírva fakadt, amikor értesült a 41 esztendősen elhunyt Tompos Kátya haláláról.

Leadfotó: Facebook / atv.hu

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Samy Nacerit a Taxi-filmek tették világhírűvé, de ezt nem tudta igazán jól kihasználni. Sok botrányon van túl, ami azért meg is látszik rajta.
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...