Sztárok

„Felfordul a gyomrom” – Bárdosi Sándor magán kívül őrjöngött: dühösen mondta el a véleményét Berki Mazsiról a sportoló

Forrtak az indulatok szombat este a Dancing with the Stars stúdiójában: Bárdosi Sándor a kiesése után képtelen volt leplezni a csalódottságát, dühösen magyarázatott a jelenlévőknek.

Elszakadt a cérna

Nyolc páros küzdött szombat este az Emlékek éjszakáján a Dancing with the Starsban való továbbjutásért, és ahogyan az minden adás után lenni szokott, ezúttal sem maradt el a búcsúzkodás. A veszélyzónába Bárdosi Sándor és partnere, Szőke Zsuzsanna került Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc párosával szemben, néhány perccel később pedig kiderült: a volt birkózónak és táncpartnerének kell távoznia a TV2 műsorából. Azonban arra, ami ezután következett, senki sem számított: Bárdosi gratulációképpen meg is ölelte Mazsiékat, majd ezután elfordult, és öklendezésbe kezdett. Ám a kínos pillanatok itt még nem értek véget…

Bárdosi az eredményhirdetés után mosolyogva gratulált Berki Mazsiéknak, ám amikor elfordult, nem túl diszkréten jelezte, hogy nehezen viseli a kiesést. Miután a nézők távozták a stúdióból, a versenyzők gratuláltak egymásnak, a volt birkózó azonban képtelen volt tovább türtőztetni magát.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra minden kétséget kizáróan elvitte a show-t a csodálatos ruhájával, ami tökéletesen mutatott rajta.

Leadfotó: TV2 Play

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.