Sztárok

Mégsem halt meg Tupac? Elképesztő teória látott napvilágot, erre készülhet a legendás rapper

Egy újabb összeesküvés-elmélet szerint Tupac Amaru Shakur nem halt bele az 1996-os lövöldözésbe, sőt: Suge Knight fia állítja, pontosan tudja, hol van most az ikonikus rapper, valamint azt is, milyen dobásra készül...

Homályos körülmények

Tupac Shakur a "gangsta rap" irányzat egyik legnevesebb képviselőjeként vonult be a történelembe: óriási rajongótábora volt, legtöbb dalszövegét az erőszakkal teli gyermekkora, a gettó nehézségei, a rasszizmus, társadalmi problémák vagy éppen más előadókkal való nézeteltérései ihlették. A New York-i születésű rappernek Lesane Parish Crooks volt az igazi neve, művésznevét anyjától kapta: tizenkét éves korától kezdett szerelmes dalokat és verseket írni, végül néhány évvel később megjelent a rap színtéren, majd egyre több dalt írt és adott elő elsöprő sikerrel. Noha igazi nehézfiú volt (nyolcszor csukták le rövidebb időre), minden idők legsikeresebb rapperének tekintik mind a mai napig, ami nem csoda, hiszen életében megjelent 6 albumából három listát vezetett – az All Eyez On Me tízszeres, a Makaveli ötszörös platina volt, lemezei pedig több mint 75 millió példányban keltek el világszerte. 1996. szeptember 7-én, mindössze 25 esztendősen tragikus körülmények között életét vesztette, ám egykori barátjának fia nemrég előállt azzal, hogy bizonyítani tudja: Tupac valójában nem halt meg, ő pedig pontosan tudja, hol van most. Részletek a galériában!

Mint ismert, a tragédia estéjén Tupac a Las Vegas-i MGM Grandben tartózkodott, ahol megnézte Mike Tyson boxmeccsét. A mérkőzés után még koncertet adott, ám hazafelé tartva a piros lámpánál egy fehér Cadillac megállt az autója mellett, amelyből rálőttek – összesen ötször találták el, kétszer mellkason, egyszer a karján és egyszer a combján, az egyik golyó pedig a jobb tüdejébe fúródott. A rappert kórházba szállították, azonban életét már nem lehetett megmenteni, szeptember 13-án meghalt.
Kattints a további képekért!

A romantikus tragédia valójában egy sci-fi lenne? Elképesztő teória látott napvilágot a filmmel kapcsolatban, amely teljesen új megvilágításba helyezi a főszereplő, Jack küldetését.

Leadfotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...