Tündéri fotó! Így sportol együtt a Beckham-család

A Beckham-szülők mindenhol rivaldafényben úsznak, és ez nem történt másképp egyik fiuk, Cruz iskolája által rendezett sportnapon sem.

Együtt a család

A családi móka kedvéért Victoria még a magassarkút is levette és egy fehér felsővel, fekete bőrdzsekivel párosított farmerben jelent meg, napszemüveggel a fején.

David mint általában a hétköznapokon, egyszerűen volt felöltözve, és a minden évben megrendezett apák versenyén nyert, amit egy aranyéremmel jutalmaztak. A verseny alatt is farmert, kék pulóvert és egy piros baseball sapkát viselt, amit a szél lefújt róla futás közben.

A házaspár nagyon boldogan nézte Cruz-t versengés közben és büszkén álltak a pálya szélén Harper-rel együtt.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Beckham-ék nem egyedüli sztárpárként vettek részt az eseményen, mivel Stella McCartney és férje, Alasdhair Willis is ott volt. Victoria pont ellenkezőleg teljesített, mint férje, mert szerencsétlenségére az edzettebb és fittebb Stella megelőzte őt.

Ennek ellenére az egykori Spice Girls tag mosolyogva haladt át a célon, amit David meg is örökített. A szülők és a négy gyerek – Brooklyn, Romeo, Cruz, és a kis Harper – is nagyon jól érezték magukat.

„Teljesen úgy viselkedtek, mint bármely más szülők. Csak éppen Becks megnyerte a versenyt. Az összes apukát megelőzte mérföldekkel. A végéig sprintelt és minden fitt apukát maga mögött hagyott” – nyilatkozta egy szülő.

Forrás: marieclaire.co.uk
Fotók: eonline.com, news.naij.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!