Tóth Gabira máris szakítás vár a válás után? Nem fest túl jól a jövőkép

Valaki szerint Tóth Gabinak és Papp Máté Bencének nem lesz túl hosszú a kapcsolata.

Tóth Gabi még csak most lett túl a váláson

Úgy néz ki, most már tényleg kezd lecsengeni Tóth Gabi, valamint Krausz Gábor válása. Az egykori szerelmesek higgadt fejjel tudtak megbeszélni mindent, és a kislányuk, Hannaróza felügyeletében is megállapodtak.

Ugye anno gigászi volt a feszültség közöttük, és el kellett telnie egy kis időnek. Krausz Gábor szíve és lelke nagyon sebzett volt, hogy a felesége beleszeretett a Fricska táncegyüttes tagjába, Papp Máté Bencébe.

A séfnek új erőt adott, hogy meg tudta nyerni a Dancing with the Stars negyedik évadát. Ráadásul a táncpartnerével, Mikes Annával egy olyan kapcsolat alakult ki közöttük, ami elsőre többnek tűnik mind barátság.

Tóth Gabinak és Papp Máté Bencének közben egybe kell tartania a kapcsolatát. A galériánkból kiderül, ez sikerülni fog-e!

A táncos már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár előfordulhat, hogy akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak.
Kattints a további képekért!

Krausz Gábor és Tóth Gabi innentől hivatalosan is külön vannak.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...