Krausz Gábor ekkor válhat el végre Tóth Gabitól

Nehéz a helyzet, mert papíron Krausz Gábor és Tóth Gabi még mindig házasok.

A közös lányuk, Hannaróza a legfontosabb ebben a helyzetben

Krausz Gábor és Tóth Gabi hat év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább. A sztárpár közös nyilatkozatban jelentette be a hírt, de Krausz Gábor lépett először. Ő az akkori „fricska” jelző miatt már nagyon jól tudta, hogy mi áll a szakítás valódi hátterében.

Kiderült ugyanis, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe. A táncos ugyebár már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt.

Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár előfordulhat, hogy akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak. Ma már Tóth Gabi és Papp Máté Bence között dúl a szerelem.

Felmerül a kérdés, ha már ennyi idő eltelt, hogy-hogy nem vált még el Tóth Gabi és Krausz Gábor? A galériánkban mindent leleplezünk!

A pletykák hangosodnak, mivel Krausz Gábor is egy táncos hölgy, Mikes Anna mellett találhatja meg a boldogságot. Tényleg működött köztük a kémia, mivel együtt nyerték meg a Dancing with the Stars negyedik évadát.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi már Krausz Gáborral is igyekezett háttérbe szorítani a nézeteltéréseket.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.