Sztárok

„Mi ez, ha nem csoda?” – Nagy az öröm Tóth Gabiék családjában

Tóth Gabinak egyetlen fotóval sikerült felmelegítenie a rajongók szívét.

Sikeres énekesnő és büszke édesanya

Tóth Gabit 2004-ben ismerte meg az ország, amikor jelentkezett a Megasztár második szériájába: egészen a harmadik helyig menetelt, s egyben ő volt a legjobb helyezést elért női előadó a szériában. Ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: sorra jelentek meg legújabb számai, rajongótáborának létszáma pedig azóta is egyre csak növekszik. 2012-ben elindult A Dal című műsorban, melynek keretén belül a nézők és a szakmai zsűri kiválasztotta, hogy ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon – Tóth Gabi egészen a döntőig jutott a Nem kell végszó című dalával. Nem sokkal később jött az újabb szakmai áttörés: 2013-ban az X-Faktor egyetlenegy női mentora volt Geszti Péter, Szikora Róbert és Alföldi Róbert mellett, egy évvel később, illetve 2016-ban pedig újra elfoglalta a mentorszéket a műsorban. 2015-ben ismét egy nagyszabású, zenés show keretein belül láthatták a nézők, ugyanis részt vett a TV2 Sztárban Sztár című produkciójában, ahol a harmadik helyen végzett. A munkájában elért sikerek mellett közben a magánélete is szépen alakult, mára pedig egy csodaszép kislány édesanyja. Az énekesnő diszkréten ugyan, de rendszeresen enged bepillantást a családi életébe a rajongóinak, a minap pedig egy örömhírről is beszámolt nekik a közösségi oldalán. Részletek a galériában!

Tóth Gabi számára mindig is a család volt az első, nővérével, a szintén énekesnőként befutott Tóth Verával pedig kiegyensúlyozott és szoros kapcsolatot ápol. A Tapolcáról származó testvérpár viszonya szereteten, őszinteség és bizalmon alapszik, kapcsolatuk pedig talán még erősebb lett, miután világra jött Gabi gyermeke.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő úgy érzi, iskolai megaláztatásairól szóló blogbejegyzése némi helyesbítésre szorul.

Leadfotó: Facebook/ Tóth Gabi

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.