Viszlát, Last Christmas! Elton John legújabb karácsonyi dala már most tarol, ettől te is garantáltan ünnepi hangulatba kerülsz

Elton John szinte összes dala ikonikussá vált az évek során, így minden bizonnyal legújabb, Ed Sheerannal közös alkotására is ez a sors vár.

Megvan az újabb karácsonyi klasszikus?

Last Christmas, All I Want For Christmas Is You, Silent Night, Feliz Navidad, Jingle Bell Rock – csak hogy néhány klasszikus karácsonyi dalt említsünk. Ezek azok a zenék, amiket már november végén, december elején elkezd mindenki pörgetni, hogy ünnepi hangulatba kerüljön, de ezek szólnak gyakorlatilag minden plázában is karácsony közeledtével. Az legnépszerűbb előadók évről-évre piacra dobnak egy-egy karácsonyi dalt vagy éppen egy egész albumot, hogy emeljék az ünnep fényét, azonban csak kevés válik közülük ikonikussá és igazán klasszikussá – többségükre a következő évben már senki sem emlékszik, csak az elvetemült rajongók. Nos, ha Elton Johnnak hívnak, akkor nagy esélyed van arra, hogy nem kerül a süllyesztőbe egy dalod sem, ha pedig egy olyan ismert zenész is a nevét adja az alkotáshoz, mint Ed Sheeran, akkor már a megjelenés előtt előre borítékolható a siker. Ez történt idén, ugyanis a két világhírű énekes úgy döntött, hogy együttműködik egy közös karácsonyi dal erejéig, a kollaboráció pedig elképesztően fülbemászóra sikeredett – a következő oldalon mutatjuk!

Lapozz a videóért!

Oldalak

  • 1
  • 2