Tóth Andi őszinte vallomása: „Nem vagyok jól!”

Az énekesnő jelenleg nem érzi magát boldognak, ezt pedig hétvégén debütáló dalában meg is osztotta rajongóival – Tóth Andi az új videóklip kapcsán volt a Mokka vendége ma reggel, ahol bővebben is kifejtette, hogy érzi magát most.

Nehéz az élete az ismertség óta

Tóth Andit az ország egyik legtehetségesebb énekesnőjeként tartják számon, a fiatal sztár pedig már többször is bizonyította, hogy megérdemelten van évek óta a reflektorfényben. Az énekesnő számtalan alkalommal került címlapokra az elmúlt időszakban is, ám legtöbbször nem karrierje, hanem szerelmi élete vagy éppen a Tóth Gabival lévő konfliktusuk szolgáltatta a hírek alapját. Most azonban Andi nagyot robbantott, a hétvégén ugyanis megjelent legújabb videóklipje, az Állj, amiben az énekesnő őszintén vall arról, hogy az ismertség óta milyen nehéz az élete – a dalnak nagy sikere lett, ennek kapcsán látták vendégül őt a Mokka műsorában, ahol arról is beszélt, hogy jelenleg sem érzi magát boldognak.

Az énekesnő karrierjének árnyoldaláról vall új videoklipjében, a helyzet pedig azóta is változatlan Andi életében: „A tavalyi évem nagyon húzós volt, sok minden történt. Az elmúlt hét év is húzós volt, azonban a tavalyi év egy olyan csepp volt a pohárban, amikor úgy voltam vele, hogy ezt most már kiírom magamból” – mesélt az énekesnő arról, mi inspirálta új albumát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/tothandi.andee

Oldalak