Sztárok

Ő volt Tom Cruise első felesége, akitől a színész 3 év után vált el: a gyönyörű Mimi 67 esztendősen is rendkívül csinos – fotók

Sokan talán már nem is emlékeznek azokra az időkre, amikor Tom Cruise a bájos Mimi Rogers oldalán tűnt fel a vörös szőnyeges eseményeken – nem is csoda, hiszen a házaspár mindössze három évet töltött együtt.

Zátonyra futott a kapcsolatuk

Tom Cruise-t a legsikeresebb hollywoodi mozisztárok között tartják számon, rengeteg rajongója akad szerte a világon, emellett ő az egyetlen olyan színész, akinek az életrajzában hét egymást követő 100 millió dollárt meghaladó bevételű film található. Olyan díjnyertes alkotások fűződnek a nevéhez, mint például az Esőember, az Interjú a vámpírral, a Top Gun és a Mission: Impossible-filmek, de a felsorolást még hosszan lehetne folytatni. Egy szó, mint száz, a 60 éves hírességnek van mire büszkének lennie, hiszen karrierje évtizedek óta töretlen, ő maga pedig a legsikeresebb filmsztárok közül is kiemelkedik. Ezzel szemben a magánélete már jóval kevésbé alakult fényesen: három házassága is tönkrement, s bár számos gyönyörű nővel került közeli kapcsolatba, az igaz szerelem még mindig nem lépett be az életébe. Éppen ezért sokan már nem is emlékeznek a legelső feleségére, aki nemcsak fiatalon volt feltűnő szépség, hanem most, 67 évesen is fantasztikusan néz ki:

Ha Tom Cruise házasságaira gondolunk, elsőre mindenkinek Nicole Kidman és Katie Holmes ugrik be. A filmsztár mindkét színésznővel hosszú éveket töltött együtt, első felesége azonban rövidebb ideig volt a társa.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman és Tom Cruise a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb álompárja volt, házasságuk tizenegy év után futott zátonyra. Saját gyermekük nem született, azonban örökbe fogadtak egy fiút és egy lányt, akiket nagy szeretetben neveltek.

Leadfotó: Laurent Koffel/Gamma-Rapho via Getty Images
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.