Sztárok

Újra együtt a Megasztár hajdani álompárja? Kibékülhetett Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

A két énekest nemrég egy buliban látták együtt, ahol a fáma szerint Tolvai Reni a párjaként mutatta be Kállay-Saunderst.

Elmaradt a lánykérés

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztár című népszerű tehetségkutató műsor ötödik, 2010-es szériájának munkálatai közben találkoztak egymással, és a két énekes között szinte azonnal izzani kezdett a levegő. A megmérettetésből végül Tolvai Reni került ki győztesen, de Kállay-Saunders is impozáns helyezést ért el. Kapcsolatuk természetesen a produkció után is folytatódott - nem sokkal később szerelem szövődött közöttük, ami egészen tavalyig tartott, amikor is rajongóik legnagyobb bánatára szakított egymással a két híresség.

Úgy hírlik, a fiatalok útja azért vált el, mert András sosem kérte meg szerelme kezét, nem akart véglegesen elköteleződni, míg párja már házasságra és gyermekáldásra vágyott. Az énekesek viszonya állítólag egy ideje már ingatag volt, de Reni számára az jelentette az utolsó cseppet a pohárban, hogy végül elmaradt a várva várt lánykérés. Lehetséges azonban, hogy a Megasztár egykori álompárja újra egymásra talált?

Lapozz, rögtön megtudhatod a választ!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...