Sztárok

Ezek voltak Olivia Newton-John utolsó szavai a halála előtt - így búcsúzott a világtól a Grease sztárja

Az ikonikus színésznőt 1992-ben diagnosztizálták először mellrákkal. Harminc éven át küzdött hősiesen a szörnyű kórral, ám idén augusztusban legyőzte a betegség. Egyik rokona elárulta, milyen szavakkal búcsúzott az élettől, mielőtt átlépett volna az árnyékvilágba.

Óriási fájdalmai voltak

Olivia Newton-John, a Grease című 1978-as musical-klasszikus női főszereplője hosszú, méltósággal viselt betegség után 2022 augusztusában hunyt el. A híresség - aki a Grease-ben Sandy szerepét alakította az ifjú John Travolta oldalán - 1992 óta, tehát pontosan 30 éve küzdött a rettegett betegséggel, a mellrákkal, és bár végül alulmaradt a szörnyű kórral folytatott hősies küzdelemben, az erkölcsi diadal mégiscsak az övé volt, hiszen az utolsó percig bámulatos bátorságot, türelmet és higgadtságot tanúsított.

Olivia Newton-John mindössze 73 esztendős volt, amikor elragadta a halál. A szomorú hír valósággal letaglózta a színésznő rajongóit - annak ellenére, hogy sokan tudták: kedvencük ádáz harcot vív az alattomos betegséggel.

Totti Goldsmith, Olivia Newton-John egyik unokahúga a sajtónak elmondta: élete utolsó időszakában hatalmas fájdalmak keserítették meg a világsztár mindennapjait. "Nemcsak a rákról volt szó, nagyon érzékenyen reagált az immunrendszere, rengeteget feküdt kórházban az utolsó időszakban" - árulta el a nyilvánosságnak Goldsmith, majd hozzátette: "Fertőzésektől is szenvedett, amik csak az utolsó napokban enyhültek."

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, mit mondott halála előtt a legendás színésznő!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!