Sztárok

Édesapját gyászolja az RTL népszerű műsorvezetője, hatalmas a fájdalom: „Már fentről néz minket”

Az RTL népszerű műsorvezetője elvesztette édesapját.

Hatalmas fájdalom

Ugyan a műsorvezető elmondása szerint egyáltalán nem híve annak, hogy az online térben gyászoljuk meg halottainkat, most mégis úgy gondolta, megosztja a történetét, hátha valakin tud segíteni.

„Apukám három hónapja még boldogan játszott az unokájával nálunk, most pedig már fentről néz minket. Felfoghatatlan, hiszen sosem láttam betegnek, ellenben állandóan vidám és motivált volt. Én pedig sokszor elfoglalt és mindent jobban akartam tudni, nem törődve azzal, hogy mennyire hiányzik majd az elvesztegetett idő vele. Ő sem gyakran mutatta ki mások előtt mély érzelmeit, most én sem teszem. Maradt a sok "ha", a "mi lett volna" és a rengeteg emlék, amelyekben ugyanúgy él bennem örökké, mint mikor gyerek voltam. Most már felnőttem és az összes értéket továbbviszem, amit tőle tanultam” – írta Instagram-posztjában Tokár Tamás.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: Pixabay

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.