Tényleg AIDS-es George Michael?

Újabban George Michaelről szóló pletykáktól hangos a hazai és külföldi sajtó is egyaránt. Tüdőgyulladás gyanújával került kórházba az énekes, azonban a találgatások szerint az sem kizárt, hogy HIV-fertőzött.

Súlyos tüdőgyulladás miatt került nemrégiben egy bécsi kórházba George Michael. A felröppent hírek szerint gépek tartják életben a görög származású zenészt, és állítólag kifejezetten AIDS-szel foglalkozó orvosok kezelik – az a lehetőség is felmerült, hogy HIV-fertőzött.

A külföldi sajtó szerint a világsztáron évek óta nem végeztek AIDS-tesztet, de az énekes ennek ellenére ezúttal is elutasította a vizsgálatot. Egyelőre nincs biztos információ arról, hogy a néhai Wham! formáció énekese milyen betegségben is szenved, azonban mostani esete kísértetiesen hasonlít a Freddie Mercury halálát megelőző időszakhoz. A Queen egykori frontemberéről annak idején szintén az a hír járta, hogy tüdőgyulladással került kórházba, és csak halála előtt pár nappal derült ki, hogy valójában AIDS-beteg.

 Egyes, friss hírek szerint azonban George Michael nem AIDS-es, már jobban van, de még mindig nem erősítették meg az információt, csak pletykák terjengenek mind a külföldi, mind pedig a magyar médiában.

 

A következő videóban George Michael Freedom című klipje látható:
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!