Sztárok

Így telt Ted Bundy utolsó éjszakája: ezt csinálta a kivégzése előtti éjjelen a rettegett sorozatgyilkos

Megdöbbentő, mit tett Bundy élete utolsó éjszakáján

Ted Bundy neve egyáltalán nem jó dolog miatt került a köztudatba: a férfi egy kegyetlen sorozatgyilkos volt, akiből a média sztárt faragott, így nők ezrei rajongtak a sokak szerint sármos szörnyetegért, holott Bundy éppen a gyengébbik nem képviselői közül válogatta áldozatait. 1989. január 24-én azonban elnyerte méltó büntetését: 42 évesen villamosszék által kivégezték őt, halála előtti napja azonban érdekesen telt a börtönben. Ted megkapta utolsó vacsoráját, és az is kiderült, milyen érdekes dolgot csinált Bundy a kivégzése előtti éjjelen. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Nehéz szavakat találni azokra a rémtettekre, amiket Theodore Robert Bundy tett: méltán vált az USA leghírhedtebb sorozatgyilkosává, hiszen 1974 és 1978 között fiatal lányokat erőszakolt, majd gyilkolt meg szerte az Amerikai Egyesült Államokban. Bundy végül 30 nő meggyilkolását ismerte be, de a valódi szám ennél jóval több lehet.
Kattints a további képekért!

Nincsenek szavak a rémtettekre, amiket Ted Bundy véghezvitt - cikkünkből a teljesség igénye nélkül te is bepillantást nyerhetsz egy sorozatgyilkos elméjébe, aki saját szavaival ismerte be a borzalmakat és motivációját is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.