Sztárok

Emlékszel a Taxi filmek sztárjaira? Némelyik szereplő rengeteget változott, van, aki mellett simán elmennél az utcán

Te is szeretted a Taxi című filmeket? Akkor biztosan emlékszel a főszereplőket megszemélyesítő színészekre, akik közül sokan mostanra teljesen megváltoztak.

Akkor és most

Hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte és hazánkban egyaránt a 1998-as Taxi film, ami pillanatok alatt meghódította a filmipart, no és persze a nézőket, így nem csoda, hogy egy egész sorozat lett belőle, hiszen több folytatás is filmvászonra került. Az első epizód óta már 25 év is eltelt, éppen sokakban felmerülhet a kérdés, vajon mi történt azóta a francia akció-vígjáték főszereplőivel? Nos, természetesen az idő múlása rajtuk is látványos nyomot hagyott, sőt néhányuk annyit változott, hogy elsőre fel sem ismerük őket. Galériánkban megmutatjuk, hogyan festenek ma az egykori kedvencek:

Samy Naceri alakította a vagány taxist, Danielt. A színész az első Taxit követően szerepelt néhány filmben, de egyikben sem sikerült akkorát alakítania, mint korábban. Ráadásul volt idő, amikor a balhéi miatt volt hangos a sajtó: részegen száguldozott, a barátnőjét késsel fenyegette, többször volt börtönben is és nemegyszer kísérelt meg öngyilkosságot.
Kattints a további képekért!

Jennifer Morrison nevét Doktor House című sorozatnak köszönhetően ismertük meg; a színésznő kiváló adottságaira azonnal felfigyelt a világ, szépségéből pedig azóta sem veszített semmit – sőt, legfrissebb fotóit látva nem is fogod elhinni, hogy már 44 éves.

Leadfotó: FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!