Tallós Rita: "A betegség nem kifogás"

Így hozza magát bomba formába a színésznő.

"A sport olyan, mint a szex"

Néhány éve mellrákot diagnosztizáltak Tallós Ritánál, de mára nyoma sincs a betegségnek. Lassan három éve saját magát gyógyultnak nyilvánította. Most a Gozsdu udvar exkluzív sportközpontjában, a Go Active Health Club-ban találkoztunk a színésznővel, aki több hírességgel együtt vállalkozott a három hónapos challenge programjukra. Tallós Rita színésznő mellett, Bertók Fruzsina-Marionnaud nagykövet, Csillag Bori és Józan László is részt vesznek a kihívásban. De hogy mi motiválja Tallós Ritát, arról őt kérdeztük."

- A legtöbb ember életében fontos helyen szerepel az egészségmegőrzés, mégis csak kevesen hajlandóak érte hatékonyan tenni. Mi sarkallja az embert cselekvésre?

- Kifogást mindig lehet találni. Azt gondolom, hogy a rendszeres testmozgás nem pénz kérdése. Az én férjem sportoló volt, az ő példáján látom, hogy az ember súlyok és eszközök nélkül, a saját testsúlyát használva is remekül tud edzeni. A futással érdemes szerintem kezdeni. Ha fogyni akar az illető, akkor pedig szakemberhez kell fordulni. És ha az ember elég kitartó, néhány hét alatt már kialakul a sportra is egyfajta igény. Olyan ez mint a csokoládé, vagy a szex. Endorfint termel, ezért hamar rászokik az ember.

- Mióta van jelen aktívan a sport az életedben?

- A főiskolán sokat kellett edzeni, voltak akrobatika óráink, lovaglás, vívás, tánc. Ezután nekem tíz év kimaradt, és a válásom után kezdtem újra odafigyelni magamra. Minden hétköznap aerobikra jártam, összeszedtem magam. Ami jó dolog, hogy az izmok emlékeznek, hiába marad ki hosszabb idő. A betegség sem kifogás, csak az agyunkat kell rávenni, hogy rendszeresítsük a mozgást az életünkben. Ez a terem nagyon jó, itt minden megvan egy helyen, ráadásul a belváros szívében. Edzés után pedig ki lehet használni a Gozsdu udvar pazar kínálatát. Örülök, hogy sok év után meghívtak és élni fogok a lehetőséggel.

Lapozz, az interjú folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Go Active Health Club

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!