Szulák Andrea még sosem volt ilyen karcsú: olyan látványos a változás, hogy szinte rá sem ismerni a színésznőre – Fotó

A minap Szulák Andrea több képet is megosztott magáról közösségi oldalán, követői pedig kiszúrták, hogy igencsak nagy átalakuláson esett át az utóbbi időben.

Vajon mi történhetett?

Az 57 éves EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő és műsorvezető a mai napig meghatározó szerepet tölt be a köztudatban, hiszen az emberek nemcsak tehetségére, de Szulák Andrea személyére is kíváncsiak, legyen szó magánéletéről, világnézetéről vagy akár külsejéről. Idén nyáron szinte bombaként robbant a hír, hogy a Tények műsorvezetője, Marsi Anikó és Palik László házassága zátonyra futott, Anikó pedig Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor oldalán találta meg a boldogságot. Andinak és Gábornak született egy közös gyermeke is, Rozina, ám kapcsolatuk 2015 őszén ért véget, amikor Gyarmati elköltözött a színésznőtől, Szulák pedig nem bírta megállni, és kommentálta is Marsi és volt párja kapcsolatának hírét. „A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm” – írta akkor Instagram oldalára. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy Szulák Andrea azóta egyáltalán nem foglalkozik a szerelmespárral, kizárólag magára koncentrál, ugyanis az utóbbi időben látványos változáson esett át: Instagram fotói alapján jó pár kilótól megszabadult, és csak úgy ragyog új külsejének köszönhetően.

Andrea és Gábor szakítása évekkel ezelőtt természetesen igen nagy sajtóvisszhangot kapott: a férfinek állítólag mindig is igen fontos volt a pénz, a színésznőnek viszont sikerült megmenteni vagyonát az akkor taxisként dolgozó Gábortól, hiszen nem voltak házasok annak ellenére sem, hogy 10 évig egy párt alkottak.
Kattints a további képekért!

Az X-Faktor elérkezett az élő show küszöbéhez, így minden mentornak, hat versenyző közül kell kiválasztania a saját kategóriájából, hogy ki legyen az három, akiket magukkal visznek az élő show-ba. Ez persze megint nem volt sétagalopp és a könnyek mellett az indulatok is elszabadultak.

Leadfotó: Instagram/szulakandrea_official

Oldalak