Sztárok

Kitálaltak a kollégák: sztárok, akikkel rémálom együtt dolgozni

Rajongók milliói vizionálják kedvenc sztárjaikat kedvesnek, szeretetreméltónak és jófejnek, az igazság azonban nem mindig ennyire mesébe illő.

Nem egyszerű velük

Szeretjük azt gondolni, hogy kedvenc filmsztárunk civilben egy földre szállt angyal, a látszat azonban néha – sőt, olykor elég sokszor – csal. Egyes hírességek annyira kezelhetetlennek és nehéz esetnek számítanak, hogy bizonyos körökben azonnal fintorra húzódik mindenki orra, amint felmerül a nevük, vagy az, hogy egy forgatáson együtt kell velük dolgozni. Hiába, a legnagyobb sztárok sem mindig olyanok, amilyennek tűnnek: galériánkban megmutatjuk, kik azok a celebritások, akikkel a kollégáik elmondása alapján rémálom együtt dolgozni.

Jennifer Aniston igazi dívának és jégkirálynőnek számít: sok korábbi munkatársa vallotta, hogy nagyon ridegen bánt a stábbal.
Kattints a további képekért!

Valljuk be, a lelkünk mélyén valahol mind arra vágyunk, hogy egy váratlan pillanatban valaki felfedezze a bennünk rejlő tehetséget és egyik napról a másikra világhírnévre tegyünk szert. Akadnak azonban olyanok, akik nem elégszenek meg az álmodozással, hanem a kezükbe veszik az irányítást, s ha kell, bármire képesek a siker érdekében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!