Brendan Fraser egyetlen rossz döntéssel tönkrevágta a karrierjét: ezért tűnt el a reflektorfényből A múmia sztárja

Brendan Fraser nem is olyan rég még Hollywood egyik legkeresettebb színésze volt, ma már azonban alig hallani róla. Sokaknak rejtély, vajon mi indította el a lejtőn a filmsztár karrierjét.

Lassan megfeledkeznek róla

Brendan Fraser a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején az egyik legnépszerűbb színészének számított világszerte, ráadásul nők milliói bolondultak érte. Sármos volt, magas és izmos – pont olyan karakter, aki bármilyen szerepben meghódította a nézőket. Leghíresebb alakításai Az őserdő hőse, A múmia, vagy a Bájkeverő című filmekhez köthetők, az ezredforduló után azonban látványosan hanyagolni kezdte a filmipar, mostanra pedig semmit nem lehet tudni róla. Ráadásul időközben a külseje is megváltozott, és ma már csak árnyéka egykori önmagának: a jóképű Fraserből egy pocakos, kopaszodó férfi lett, aki alig mutatkozik a nyilvánosság előtt. Mégis mi miatt került parkolópályára az egykor körülrajongott sztár? A részletekért olvass tovább a galériánkban!

Fraser számára az igazi áttörést és a nemzetközi ismertséget Az őserdő hőse című Disney-film hozta el, ahol egy szeretni való, Tarzan-szerű karaktert alakított, karrierjén pedig később a Múmia-sorozat lendített nagyot.
Kattints a további képekért!

A hírnevet könnyű megszerezni, megtartani azonban már sokkal nehezebb. Az elmúlt évtizedek során Hollywood számos celebritást termelt ki, ám csak néhány százalékuknak sikerült megmenekülnie attól, hogy a feledés homályába vesszenek.

Leadfotó: Merie Weismiller Wallace/CBS Films via Getty Images

Oldalak