Sztárok

5 színész, aki úgy beleszeretett filmbéli kisállatába, hogy örökbe is fogadta

Hiába a vagyon és a hírnév, a sztároknak is érző szíve van, és vannak dolgok, amelyeknek egyszerűen nem tudnak ellenállni. Ilyenek például a cuki állatok, akikkel sokszor munkájuk során is kapcsolatot ápolnak. A szeretet és a kötődés pedig néha annyira nehéz, hogy az elengedésre nem kerül sor.

Ők is imádják az állatokat

Az ember azt gondolná, hogy a nagy celebek, akik megengedhetik maguknak, hogy mindenből a legjobbat vegyék, csak kiváló alomból származó fajtiszta kiskedvencekkel mutatkoznak. Mégis meglepően sokan élnek együtt menhelyről származó kutyákkal, olyanokkal is, akik biztosan nem nyernének szépségversenyt, viszont valószínűleg roppant cukik és végtelenül hűségesek.

Ma már egyre nagyobb divat - szerencsére -, az örökbefogadás. Ezt az elvet népszerűsítik többek között azok a sztárok, akik filmbéli társaik nélkül el sem tudnák képzelni a mindennapokat. Jó néhányan a hírességek közül is arról számolnak be, hogy szó szerint a legjobb barátjukra tettek szert, vagy egy családtagra, aki feltétel nélkül szereti őket.

Ezek a híres emberek, annyira megszerették filmbéli társaikat, hogy úgy döntöttek, a forgatás végeztével magukhoz veszik őket, és együtt élik tovább a mindennapokat.

A People válogatása alapján összegyűjtöttük azokat a celebeket, akik örökbe fogadták kedvenceiket, és boldogok mindennapokat élnek együtt!

Will Smith és Abbie: Nemcsak a nézők szerettek bele az elbűvölő németjuhász kutyába a Legenda vagyok című film kedvencébe, hanem a híres színész is. Mivel kettejük között mély kötelék alakult ki a forgatás alatt, ezért a film után Will megtartotta az állatot, és egyértelműen elválaszthatatlan barátok lettek!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.