10 sztár, akinek igazából nem gyereke született, hanem klónja - Fotók

Nem kifejezés, hogy hasonlítanak egymásra.

Fiatalkori önmaguk?

Biztos mindenki tapasztalta már a közvetlen környezetében is, hogy néhányunknak milyen remek génállománya van és a gyerekek milyen szerencsések, hogy örökölhették. Ez akkor igazán irigylésre méltó, ha a szülők Hollywood A-listás sztárjai. A következőkben összeszedtünk 10 sztárt, akik leklónozták magukat.

1. Meryl Streep és Mamie Gummer

Meryl Streep és Don Gummer négy gyermeke közül ő a második legidősebb, 33 éves. Mamie is színészkedésre adta a fejét, már játszott filmben és színpadon is. 2015-ben együtt játszott édesanyjával a Dübörög a szív című filmben.

2. Goldie Hawn és Kate Hudson

A két gyönyörű színésznő külön-külön is említésre méltó, de mikor egymás mellé állnak eláll a szavunk. A 71 éves Goldie Hawn szintén színésznő lánya 38 éves és kétgyermekes anyuka. Kate Hudson már 1998 óta aktív a szakmában, de az áttörést 2000-ben szerezte a Majdnem híres című filmjével. A legjobb női mellékszereplő kategóriában Oscar-díjra jelölték.

3. Jack és Ray Nicholson

Az egyik legendás Joker ma már 80 éves, de Jack Nicholson egy szem fia, Ray mintha a színész múltbéli fiatal alakját testesítené meg. Ray 25 éves és úgyszintén színész, de a kamera másik oldalán is feltűnt már, mint másodrendező.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: closerweekly.com

Oldalak