Sztárok és kutyáik

Előfordul, hogy Hollywood csillagait nem szeretik, kritizálják. Vannak azonban olyanok, akik nem ugatnak vissza. Ők a legjobb barátaik.

A filmcsillagok között számos akad, aki híres nagy állatszeretetéről, és a különleges bánásmódról, amiben háziállatait részesíti.

Paris Hilton volt az első, aki kis kedvencét, az aprócska Tinkerbell-t a retiküljébe pakolta, és vörös szőnyeges rendezvényekre cipelte. Hamarosan azonban követői is akadtak, például egy másik szőkeség, Jessica Simpson, aki kiskutyáját Daisy-t még könyve dedikálásáról sem tudta nélkülözni.
Mások talán premierekre és fogadásokra nem hurcolják magukkal házi kedvencüket, de sokan nem képesek hosszú időt eltölteni nélkülük. Bradley Cooper például nem szívesen utazik bundás barátja nélkül, így az eb már igencsak hozzáedződött a repüléshez.

Jake Gyllenhaal németjuhásza, Atticus állítólag olyannyira a család része, hogy Jake mindenkori barátnőjével szemben elvárás, hogy jó kapcsolatot alakítson ki vele. Kirsten Dunst és Reese Witherspoon kiállták ezt a próbát, a fotósok gyakran lencsevégre is kapták Reese-t Aticussal sétálni. Most Taylor Swiften van a sor, hogy jó barátságba kerüljön a farkaskutyával.

Sokan annyira szívükön viselik a kutyák sorsát, hogy még különböző jótékonysági kampányokban is részt vesznek miattuk. Ilyen például az Alkonyat sztárja, Kellan Lutz is, aki számtalanszor felszólalt már a kóbor kutyák ügyében, és ő maga is több befogadott kutyus boldog tulajdonosa.

És hogy milyen kutyák a trendiek Hollyowoodban? Meglepő, de inkább a nagytestű kutyák a divatosabbak manapság a sztárok körében. Persze akad néhány híres hölgy, mint Paris Hilton, vagy Gisele Bündchen, akinek szinte a tenyerében elfér aprócska ölebük, de a többséget nagyobb testű házi kedvencekkel láthatjuk sétálgatni.
David és Victoria Beckham például stílusosan egy angol bulldogot tartanak, akit Victoria és a gyerekek Coco névre kereszteltek el, és a bulldog azóta rendszeres résztvevője a családi programoknak. Ugyanilyen családi esemény a kutyasétáltatás a Jennifer Connelly-Paul Bettany színészházaspárnál, akik rendszeresen együtt sétáltatják négylábú kedvencüket két fiukkal.

Sokan pedig, mint például Jennifer Aniston, Jude Law, vagy Justin Timberlake, nem is érik be egyetlen ebbel, ők egy kisebb falkát tartanak otthon. De mivel tudjuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja, ezen nem is csodálkozunk. Ki ne akarna egyszerre sok-sok jó barátot magának?
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!