Sztárok

Lesújtó tragédiáról vallott a Sztárban sztár leszek! fiatal énekese: súlyos veszteség érte

A Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét szörnyű veszteség érte: a fiatal tehetség őszintén mesélt arról, hogy meghalt a barátja, akit a példaképének tartott.

Rengetegen rajonganak érte

Vasárnap véget ért a TV2-n a Sztárban sztár leszek! elődöntője, már csak öt énekes van játékban: november 21-én végre kiderül, melyik tehetséges versenyző nyeri el az ország legsokoldalúbb előadójának járó elismerést. Az utolsó, mindent eldöntő showban Hadas Alfréd, Csiszár István, Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia és Gábor Márkó állnak színpadra, hogy még egyszer utoljára belebújjanak egy hazai vagy külföldi sztár bőrébe. Utóbbi versenyző már több éves színházi tapasztalattal rendelkezik, mégis a műsor hozta el számára az igazi áttörést: Gábor Márkó rajongótábora egyik pillanatról a másikra hatalmasra nőtt, naponta több száz üzenetet kap – főleg lányoktól, akik gyakran tesznek neki ajánlatot is. Pedig a hirtelen jött népszerűség pár évvel ezelőtt még szinte elképzelhetetlen volt a 24 éves tehetség számára: most a Hot magazinnak adott interjút, melynek során személyes tragédiájáról is őszintén mesélt. Részletek a galériánkban!

Gábor Márkó nem tagadja: a zűrös gyerekkora miatt kevesen hittek abban, hogy éppen ő viszi majd valamire az életben. Mint fogalmazott, a diákévei nem a tanulásról, sokkal inkább a balhékról szóltak. „Tizenhét éves koromig finoman fogalmazva is eléggé züllött életet éltem” – tette hozzá az előadó, akinek azokban az években súlyos tragédiával kellett megküzdenie.
Kattints a további képekért!

Kiakadtak a Sztárban sztár leszek! készítőire és a zsűrire a nézők: úgy érzik, megbocsájthatatlan hibát vétettek azzal, hogy a legutóbbi élő adásban senki sem emlékezett meg a napokban elhunyt Csontos Karináról.

Leadfotó: Instagram/ sztarbansztartv2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.