Lesújtó tragédiáról vallott a Sztárban sztár leszek! fiatal énekese: súlyos veszteség érte

A Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét szörnyű veszteség érte: a fiatal tehetség őszintén mesélt arról, hogy meghalt a barátja, akit a példaképének tartott.

Rengetegen rajonganak érte

Vasárnap véget ért a TV2-n a Sztárban sztár leszek! elődöntője, már csak öt énekes van játékban: november 21-én végre kiderül, melyik tehetséges versenyző nyeri el az ország legsokoldalúbb előadójának járó elismerést. Az utolsó, mindent eldöntő showban Hadas Alfréd, Csiszár István, Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia és Gábor Márkó állnak színpadra, hogy még egyszer utoljára belebújjanak egy hazai vagy külföldi sztár bőrébe. Utóbbi versenyző már több éves színházi tapasztalattal rendelkezik, mégis a műsor hozta el számára az igazi áttörést: Gábor Márkó rajongótábora egyik pillanatról a másikra hatalmasra nőtt, naponta több száz üzenetet kap – főleg lányoktól, akik gyakran tesznek neki ajánlatot is. Pedig a hirtelen jött népszerűség pár évvel ezelőtt még szinte elképzelhetetlen volt a 24 éves tehetség számára: most a Hot magazinnak adott interjút, melynek során személyes tragédiájáról is őszintén mesélt. Részletek a galériánkban!

Gábor Márkó nem tagadja: a zűrös gyerekkora miatt kevesen hittek abban, hogy éppen ő viszi majd valamire az életben. Mint fogalmazott, a diákévei nem a tanulásról, sokkal inkább a balhékról szóltak. „Tizenhét éves koromig finoman fogalmazva is eléggé züllött életet éltem” – tette hozzá az előadó, akinek azokban az években súlyos tragédiával kellett megküzdenie.
Kattints a további képekért!

Kiakadtak a Sztárban sztár leszek! készítőire és a zsűrire a nézők: úgy érzik, megbocsájthatatlan hibát vétettek azzal, hogy a legutóbbi élő adásban senki sem emlékezett meg a napokban elhunyt Csontos Karináról.

Leadfotó: Instagram/ sztarbansztartv2

Oldalak