Szomorú hír - Újabb álompár házassága ment tökre

Már korábban is szóba került, hogy Orlando Bloom és Miranda Kerr házassága válságban van, de a modell menedzsere cáfolta a híreszteléseket. Most azonban már külön is élnek, ráadásul Miranda már tovább is lépett. Nem hordja a jegygyűrűjét és férje legjobb barátjával, Leonardo DiCaprioval találkozgat.

A múlt hónapban már voltak jelek arra nézve, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja és az ausztrál topmodell között megromlott a kapcsolat, és most be is bizonyosodott. A pár ugyan még nem vált el, de már nem élnek együtt. A különélés közös döntésnek bizonyult, mivel egyikük sem biztos az érzelmeiben és a közös jövőjükben. Így most egyenlőre szüneteltetik kapcsolatukat. Mindezek ellenére kétéves kisfiúk, Flynn kedvéért a karácsonyt azért együtt fogják tölteni.

Azonban nem lehet tudni, hogy mennyire volt jó ötlet a különélés gondolata, hiszen Miranda gyakorlatilag már tovább is lépett, hiszen Leonrado DiCaprioval randizgat. Bár semmi komoly nem történt kettőjük között, de a tény, hogy Miranda már mással találkozgat, nem vett jó fényt arra nézve, hogy valamikor majd rendbe jön házassága Orlandoval és fellángol köztük a régi szenvedély.

Orlandonak azonban az újév elején rögtön vissza kell utaznia Dél-Afrikába legújabb filmje forgatása miatt, amely korábban is elvette szinte minden idejét. Így most sem tud több időt tölteni családjával. Hogy mi lesz a pár sorsa a jövőt illetően, azt még egyenlőre homály fedi, de sejteni lehet, hogy egy újabb hollywood-i álompár házassága fog zátonyra futni.

Fotó: meszarosmarton.wordpress.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!