Szoboszlai Dominik nyilatkozatán olvadozik mindenki, ami mellett nem lehet elmenni

Magyarország magabiztosan győzte le Montenegrót 3-1-re az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó körében.

Szoboszlai Dominik olyat nyilatkozott, amivel ismét mindenki szívét megdobogtatta

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint elsősorban a csapatkapitány Szoboszlai Dominik kiemelkedő teljesítményének köszönhetően fordított és nyert 3-1-re a magyar labdarúgó-válogatott Montenegró ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi zárásán. Bár a magyar labdarúgó-válogatott már a Bulgária elleni döntetlennel kijutott az Eb-re, nem akartak csalódást okozni a Puskás Arénában szurkolóknak.

A magyar csapat öt győzelemmel és három döntetlennel, veretlenül és csoportelsőként zárta a selejtezőket. A válogatott, és szinte az egész ország december 2-án ismét izgulhat, mert akkor derül ki, Magyarország melyik csoportba kerül majd.

Szoboszlai Dominik, aki a montenegrói csapat 3-1-es legyőzéséből két góllal vette ki a részét, elsősorban a magyar labdarúgó-válogatott csapatszellemét dicsérte azt követően, hogy a sikerrel csoportelsőként zárt a nemzeti együttes. A galériánkból kiderül, mit nyilatkozott a meccs után.

Szoboszlai arról is szót ejtett, hogy érzése szerint elkezdték tisztelni a magyar csapatot. Korábban volt erre ellenpélda, de pórul is jártak - fogalmazott. Hangsúlyozta, a magyar csapat viszont mindig, mindenkinek megadja a tiszteletet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI Fotó/Kovács Tamás

Oldalak

Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle