Leesik az állad: Szinetár Dóra új, merészen rövid frizurára váltott – Fotó

A színésznő először sokkolta rajongóit a rendkívül rövid fazonnal, ám a kommentelők imádják: szerintük végre visszatalált régi önmagához, az új haj pedig sokat fiatalít a háromgyermekes anyukán.

Az átalakulások mestere

Szinetár Dórát mindenféle hajkoronával láthatta már a közönség, nem véletlenül, hiszen munkája miatt folyamatos változásokon esett át az évek során. Az egészen hosszú, dús fürtöktől kezdve a rövid bubifrizuráig minden szerepelt már a repertoárján, egy viszont biztos: nincs olyan, ami ne állna jól a többek által dívának titulált színésznőnek. És hogy mire vállalkozott most? Galériánkban mutatjuk!

Szinetár Dóra egyáltalán nem idegenkedik a rövid hajviselettől, éveken át szinte ez volt a védjegye. Mostani választása egy igazán merész, egészen rövid fazonra esett, amivel meglehetősen meglepte rajongóit.
Kattints a további képekért!

A színészt egy nagyköveti feladatra kérték fel, ő pedig azonnal igent mondott – Trokán Péter szerint fontos, hogy támogassuk a civil szervezeteket, akik munkájukkal sokat tudnak tenni a közösségekért. És hogy mit jelent számára az odaadás? Cikkünkből kiderül!

Leadfotó: instagram.com/szinetardora

Oldalak