Ő Szilágyi Áron ritkán látott felesége: kalandosan indult a kapcsolata a gyönyörű Bettivel – fotók

Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok páratlan sikerekre lehet büszke. Az ünnepelt kardvívó nagy szenvedélye a sport, aminél csak gyönyörű felségét, Bettit imádja jobban.

Minden sikeres férfi mögött egy nagyszerű nő áll

Nem túlzás azt állítani, hogy Szilágyi Áron a tehetségével és az elképesztő eredményeivel beírta magát a történelembe. A 32 éves sportoló sorozatban harmadszor lett olimpiai bajnok a férfi kard egyéni versenyszámában, ami ebben a sportágban még soha senki másnak nem sikerült. Nem csoda, hogy idehaza mindenki nagyon büszke rá, s üdvrivalgás közepette, hatalmas vastaps kíséretében várták tavaly a tokiói olimpiáról hazatérő kardvívót. Szilágyi Áront nagyon meghatotta az a tengernyi szeretet, amivel a reptéren fogadták, ám természetesen első körben csak egy dolog foglalkoztatta: minél hamarabb át akarta ölelni szeretett feleségét, Szántó Bettit, aki igazi hátországként támogatja mindenben, és erőt ad neki a legnehezebb órákban is. A sportoló és szerelme között nagyon erős az összetartás, ám volt idő, amikor kapcsolatuk nem volt teljesen felhőtlen. További részletekért olvass tovább a galériában!

Áron és Betti tinédzserkorukban találtak egymásra, s egyből szerelem lobbant köztük, eleinte azonban nem ment gördülékenyen a kapcsolat. Áron akkoriban a 2008-as pekingi olimpiára készült, s úgy érezte, a szerelem helyett sokkal inkább a sportra kell koncentrálnia, így szakított Bettivel, aki nehezen élte meg az elválást.
Kattints a további képekért!

Fontos rituálé ez az olimpiai bajnok számára, mert sokat köszönhet az illetőnek. „Annyi erőt adott ő az én pályafutásomhoz, annyi munkát, energiát, időt fektetett belém, hogy úgy érzem, ez nekem kötelességem” – árulta el Szilágyi Áron kardvívó.

Leadfotó: MTI/Illyés Tibor

Oldalak