Hirdetés

„Szeretettel, Anyu” – Psota Irénnek van egy eltitkolt fia?

Psota Irénről mostanáig mindenki azt hitte, hogy gyermektelenül hagyta itt az életet, ez azonban úgy tűnik, nem teljesen igaz. Egy magazin ugyanis megtalálta a színésznő fogadott fiát, egy bizonyos K. Isvtánt.

Posta Irén anya-fia kapcsolatot ápolt Isvtánnal

A 86 éves korában elhunyt színésznőről, Psota Irénről mindenki úgy tudta, hogy bár szeretett volna egyszer édesanyává válni, mégis gyermek nélkül hagyta itt a világot. Ez azonban úgy tűnik, mégsem teljesen így történt. A Blikk ugyanis felvette a kapcsolatot egy bizonyos K. Istvánnal, aki körülbelül 20-25 évvel ezelőtt barátkozott össze a művésznővel. Fiatal színház-rajongóként került a Madách Színházba, itt találkozott Psotával. K. István a lapnak elmondta, akkoriban mindenki őt irigyelte, amiért egyedül neki volt szabad bejárása a színésznő öltözőjébe. A férfi a legendás művésznőt látta Psota Irénben, de azt mondja, fogalma sincs arról, mit látott benne a színésznő. Istvánnak van egy dedikált közös fotója is Postával, amelyet a művésznő így írt alá: „Szeretettel, Anyu”.

„Megmagyarázhatatlanul furcsa kapcsolat volt a mienk, én a csodát láttam benne, ő pedig ki tudja mit látott bennem. Folyamatosan vibrált körülötte minden, állandóan izzott a levegő, és még akkor is játszott, amikor kettesben voltunk. Előadás után általában ivott egy sört a színház társalgójában, természetesen üvegből, aztán beültünk a piros Suzuki Marutiba (én szigorúan csak a hátsó ülésre ülhettem), és vagy a Fészekbe vagy pedig a Kispipába mentünk vacsorázni” - mesélte a lapnak István.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: mtva/zih zsolt

Oldalak

Szólj hozzá Te is!