A legkínosabb válaszok, amit szépségkirálynők adtak a döntőben

A szépség és az ész nem mindig jár kéz a kézben – íme néhány példa, akik meg is erősítik ezt.

Szépség vagy tudás?

A szépségversenyeken köztudott, hogy a versenyszámok között szerepel egy kérdezz-felelek rész, ahol a jelöltek tanúbizonyságot tesznek a világot és Amerikát érintő legfontosabb ügyekben való jártasságukról - vagy tudatlanságukról. Sok esetben ez az idegességnek, felkészületlenségnek tudható be, de vannak, akik szimplán hülyeségeket beszélnek. Az eredmények néha így is megmosolyogtatóak.

Miss USA 2017

Nemrég zajlott le az idei Miss USA verseny az Amerika Egyesült Államokban, ahol a nyertes, Kara McCullough válaszai nem mindenkinek voltak szimpatikusak. A fiatal hölgyet az aktuális, Amerikát érintő egészségügyi ellátásról kérdezték és az erre adott válasza némi ellenszenvet keltett. Többeknek úgy jött le, hogy válaszaival a jelenlegi elnököt, Donald Trumpot támogatja.

Lapozz 6 további szépségverseny bakiért!

Oldalak

Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.