Így csavarta el a 16 éves Szandi fejét a 16 évvel idősebb szerelme

Szandi egy különleges fotót is elővett a múltból.

A kapcsolatuk kiállta az idő próbáját

Szandi ugyebár elég fiatalon belekóstolt a hírnévbe, de ez hála égnek abszolút nem vitte el rossz irányba. Tiniként is meglepően határozott volt, és tudta nagyon jól, hogy mit akar az élettől.

Anno 1988-ban szerepelt a Nyomorultak és a Bestiák című rockoperában a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Még 12 éves sem volt, amikor 400 jelentkező közül ő lett a Mini Tini popénekes-pályázat győztese.

Később Szandi hangját Fenyő Miklós fedezte fel, de ezt a testvérének is köszönheti a művésznő, mivel ő szúrta ki az énekest egy koncerten, majd leszólította. A többi már tényleg történelem, amikor is Szandi az első lemezével a legfiatalabb magyar platinalemezes előadó lett.

A mostani férjével nagyon fiatalon ismerkedett meg, amit az apja nem is nézett jó szemmel. A galériánkban most vissza is megyünk kicsit a múltba!

Szandi valóban őrülten fiatal volt, amikor megismerkedett a szerelmével. Ugyebár egy 16 éves mit is tudhat a kapcsolatokról? Az édesapja nyilvánvalóan azt sem nem nézte jó szemmel, hogy a lányára ráadásul egy 16 évvel idősebb férfi vetett szemet.
Kattints a további képekért!

Szandi alakját kétségtelen, hogy még a fiatalok is megirigyelhetnék, az énekesnő bomba formában van.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.