Szamárra ültek az egykori X-Faktorosok és Ada

Ada gyermekeit szívesebben látja lovon, mint önnön magát. Nyári Edit és Alíz nemcsak a lovaspólók rendszeres látogatói, maguk is gyakran lovagolnak. Király L. Norbi azonban több negatív élmény után kifejezetten retteg ettől az állattól. Ezek után, hogy kerültek ők mindannyian egy szamárra?

Szamárra fel!

A Reflektor műsorvezetője, valamint a X-Faktor felfedezettjei a minap az ócsai lovasfarmon jártak, ahol nagy türelemmel várta őket Barbi, a szamár. Két csoportra osztva, különböző feladatokat oldottak meg szamaragolva, így szlalomoztak, vagy éppen üveggel egyensúlyozva galoppoztak. Már amikor Barbi is ezt akarta… A jámbor állat néha megmakacsolta magát, de Adát annyira megszerette, hogy vele még ugratni is volt kedve.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A mexikói hangulatú sajtóeseményén a közkedvelt könnyűsúlyú sztárok, az észak-amerikai ország emblematikus állatának társaságában meséltek lovaglási élményeikről: „Életemben először és utoljára 9 évesen ültem lovon. 3 méter után kértem, hogy hadd szálljak le, úgyhogy nem mondhatnám, hogy nagy karriert futottunk be mi ketten – nosztalgiázott Ada, a Reflektor gyönyörű műsorvezetője. – A gyerekek viszont nálam sokkal vagányabbak, gyakorlatilag nincs félelemérzetük, ők többször kipróbálták már ezt a sportot.”

Ada most bátorságot vett magán, és amikor eljött az idő, csak egy széket kért, hogy könnyebben felpattanhasson a szamárra. Bár azt mondja, remegett, miközben az akadálypályán végigment, tény, hogy ő volt az egyetlen ember, akinél Barbi hajlandó volt megközelíteni a 30 cm magasra keresztbe helyezett lécet. „Állítólag az akadályt látván 10-ből 7-szer meg sem mozdul a szamár, nálam pedig nemhogy átlépte, versenyló módjára átugrott rajta, és vágtáztunk is pár métert” – teszi hozzá sikerélményét az RTL Klub műsorvezetője.

Ada sporttársa Király L. Norbi volt, aki az akadálypályán úgy szlalomozott, mint senki más. Bár a lovaktól egyenesen retteg, Barbival gyors barátságot szőtt: „Három lovas élményem volt: az egyik alkalommal ledobott, egy másik megharapott, harmadjára pedig úgy megkergetett egy ménes, hogy lepörgött előttem az életem. Ezek után azt gondolom teljesen normális, ha azt érzem, kerülnöm kell ezt az állatot” – látja be az énekes.

A meseszép Nyári Alíz és Edit azonban kifejezetten lóbarátok, bátran etették kézből a szamarat is. Mint kiderült, amellett, hogy lovaspóló versenyek rendszeres látogatói, gyakran lovagolnak is. „Az állatoktól alapvetően nem félünk, inkább az ismeretlen dolgoktól. Egy kedves ismerősünknek van lovardája, oda rendszeresen kijárunk” – mondja Edit. „Fárasztó és számomra szokatlan volt, hogy Barbit noszogatni kellett, nem olyan könnyű elindítani, mint egy lovat, ugyanakkor nagyon jókat nevettünk a feladatok során, igazi élmény volt” – tette hozzá Alíz.

Ki fél, ki nem, de tény, hogy Fortuna ezúttal a „majrésabb” csapat mellé állt, így a versenyt Ada és Király L. Norbi nyerte. No és Barbi!

Főkép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...