Szakított Dobó Kata és Anger Zsolt – Alig egy évig bírták egymás mellett

Dobó Kata azután jött össze Anger Zsolttal, hogy kislánya, Szofi apukája elhagyta őt. Egy ideig úgy tűnt, ez az a szerelem, amire a gyönyörű színésznő vágyott, ám most úgy tűnik, megint tévedett.

Dobó Kata és Anger Zsolt szakítottak

Dobó Kata és Anger Zsolt között valamikor 2014 végén, 2015 elején szövődött szerelem, rögtön azután, hogy a szépséges színésznő szakított Gulyás Levente zenei rendezővel, aki egyébként kislánya, Szofi édesapja. Boldogságukat egy ideig titkolták a sajtó elől, mert a képernyőn és a színpadon is egymás kollégái voltak, ám végül felvállalták kapcsolatukat.

„Eddig még soha nem volt színész párom. Most együtt játszunk Anger Zsolttal egy Turgenyev-darabban, a Kegyelemkenyérben. Már van egy következő előadás is kilátásban, és forgatunk majd a Fapaddal is, amit március közepétől újból láthatnak a nézők” – mesélte a Hot! magazinnak körülbelül egy évvel ezelőtt Dobó Kata.

A Kiskegyed információi szerint Kata és Zsolt szakítása mentes volt mindenféle drámától, egyszerűen csak elmúlt köztük a szerelem.

„Nem volt idejük egymásra, valamelyikük állandóan dolgozott. Pár hete úgy döntöttek, ennek így semmi értelme, erre ugyanis nem lehet alapozni egy hosszú távú jövőt” – árulta el a magazinnak a sztárpár egyik ismerőse.

A Blikk szerint egyébként Dobó Kata jelenleg is tanácsadóként dolgozik Anger Zsolt menedzsment cégénél, ami okozhat nekik néhány kellemetlen pillanatot.

Lapozz, a cikk még folytatódik!

Fotó: tv2.hu/aktív

Oldalak

Szólj hozzá Te is!