Szakított Ákos és a Telekom – Az énekes kiposztolta, mire költi a végkielégítését

Békében megegyezett egymással Ákos és a Telekom, az énekes pedig Facebook-oldalán mutatta meg rajongóinak, mit kezdett 50 milliós végkielégítésével. Nézd meg a fotót!

A nők miatt tört ki a Kovács Ákos-Telekom botrány

Nagyon úgy tűnik, hogy pont került a Kovács Ákos – Telekom botrány végére, amely még tavaly decemberben robbant ki az énekes egyik interjúja miatt, amelyben azt nyilatkozta: „A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak”. Sőt ezután azt is hozzátette, szerinte a gyerekszülés és a valakihez tartozás sokkal fontosabb egy nő esetében, mint a karrierépítés. A fenti kijelentései miatt a vele évek óta együtt dolgozó Telekom közleményben tudatta, véget vetnek a partnerkapcsolatnak, mert számukra a női egyenjogúság rendkívül fontos dolog. Ezután egy ideg csönd volt ebben az ügyben, ám a mai napon a szolgáltató közleményt adott ki.

„Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát” – olvasható a Telekom honlapján.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: facebook.com/akosofficial

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!