Lehetetlenül hosszú combot villantott Szabó Zsófi - fotó

Szabó Zsófi időről-időre megörvendezteti a rajongóit néhány dögös fotóval, s most egy újabb vadító bejegyzéssel jelentkezett az Instagramon.

Rajonganak érte

Szabó Zsófi mindig is nagy népszerűségnek örvendett, s mióta különvált a férjétől, Kiss Zsolttól, még többen kíváncsiak rá – mostanra több mint 300 ezren követik a csinos műsorvezető mindennapjait az Instagramon. A válás óta Zsófi nagy átalakuláson ment keresztül, hiszen az utóbbi időben a rendszeres sportnak és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően rengeteget fogyott. Az édesanya a munka és gyermeknevelés mellett szinte minden szabad percét a testmozgásnak szenteli, aminek valljuk be, meg is lett a gyümölcse: a műsorvezető igazi bombaformára lehet büszke, a közösségi oldalára feltöltött fotóit látva pedig mindenki csak ámul az irigylésre méltó alakján. Nem csoda hát, hogy egyre több férfi csapja neki a szelet, ráadásul a sztárvilágban is akad olyan, aki szívesen hívná randevúra a műsorvezetőt. Először a Wellhello tagjával, Fluor Tomival kezdett incselkedésbe az interneten: az énekes azt nyilatkozta, nem titkolt dolog, hogy tetszik neki Zsófi, ráadásul az Álarcos énekes című műsorban a kamerák előtt próbálja elcsábítani ilyen-olyan trükkökkel és ajándékokkal. Azonban Shane Tusup, Hosszú Katinka exe is bekerült közben a képbe: az úszóedző folyamatosan kommentekkel és bókokkal bombázza az Instagram oldalát, melyre Zsófi sem rest válaszolni, olykor akár egész kétértelműen. Egyelőre nem tudni, hogy a két férfi közül lesz-e valaki a befutó a műsorvezetőnél vagy mindez szimpla játék csupán, egy azonban biztos: az alábbi fotót látva teljesen érhető, miért közelednek olyan sokan romantikus szándékkal a fiatal műsorvezető felé.

Szabó Zsófira két híresség is kivetette a hálóját, de az utóbbi időben egyszerűen lehetetlen követni, mi történik hármójukkal.

Leadfotó: Facebook

Oldalak