Sztárok

Eddig nem lehetett látni: azonnal kiszúrták a rajongók Szabó Zsófin a változást – A műsorvezető elárulta az igazságot

Szabó Zsófi szemfüles követői ma észrevették, hogy kedvenc műsorvezetőjük már nem úgy néz ki, mint eddig. A fiatal anyuka most egy Instagram bejegyzésben tisztázta, miről is van szó.

Eddig nem vették észre

Szabó Zsófi mindig is nagy népszerűségnek örvendett, s mióta különvált a férjétől, még többen kíváncsiak rá – mostanra több mint 300 ezren követik a csinos műsorvezető mindennapjait az Instagramon. A sztáranyuka egy ideje már szingliként éli az életét, a munkán kívül pedig az ideje nagy részét kisfiával, Mendellel tölti, de persze sokan leginkább arra lennének kíváncsiak, vajon igazak-e a pletykák azzal kapcsolatban, hogy van köztük valami Fluor Tomival, hiszen hosszú ideje tartják kétségek között a rajongóikat. Rendszeresen incselkednek egymással az interneten, nemrég az énekes pedig azt nyilatkozta, nem titkolt dolog, hogy tetszik neki a műsorvezető – ennél egyértelműbb válasz azonban egyikőjük részéről sem érkezett a kettejük közti kapcsolatról. Bármi is legyen a levegőben, úgy tűnik, a pontos válaszra még várnunk kell; amellett viszont nem lehet elmenni, hogy Zsófi egyébként mindig igyekszik őszinte lenni a követőivel, a legnagyobb örömükre pedig sokszor oszt meg kifejezetten személyes tartalmakat a közösségi oldalán. Legutóbb például elárulta, hogy megtalálta a legjobb módszert a migrénjére, ami hosszú ideje keserítette már meg a mindennapjait.

A reggeli sztorimban többen is kiszúrtátok a migrén piercingem. Szerettem volna erről már korábban írni, de legalább így még hitelesebb a dolog. Június 26-án, 3 és fél év heti rendszerességgel jelentkező migrén után spontán kilövettem a fülem. Ebben a módszerben hittem legkevésbé és bár az elmúlt évek során mindent kipróbáltam, tartósan semmi sem használt. Köszönettel tartozom rengeteg szakembernek, mert sokan fáradoztak azon, hogy rendbe jöjjek, szóval ez a poszt senki ellen és semmi mellett nem szól. Leginkább csak arról, hogy mindenre van megoldás. Csak sokan idő előtt feladják. Nekem közel 4 évbe telt. Miután kilövettem a fülem, utána 3 napig, àjulásig fájt megállás nélkül a fejem. Már azon voltam, hogy kiveszem, amikor megszűnt. Azóta pár normál fejfájásom volt. (KOPP-KOPP) Sztoriba megosztom kik segítettek az évek során, hozzáteszem: bármelyik beválhat bàrkinek ès szerintem nem szabad beletörődni a tehetetlenségbe” – írta a bejegyzéshez a műsorvezető.

Úgy tűnik, a szépséges műsorvezetőnél kezd betelni az a bizonyos pohár, teljesen érthető módon.

Leadfotó: Reggeli/Instagram

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.