Eddig nem lehetett látni: azonnal kiszúrták a rajongók Szabó Zsófin a változást – A műsorvezető elárulta az igazságot

Szabó Zsófi szemfüles követői ma észrevették, hogy kedvenc műsorvezetőjük már nem úgy néz ki, mint eddig. A fiatal anyuka most egy Instagram bejegyzésben tisztázta, miről is van szó.

Eddig nem vették észre

Szabó Zsófi mindig is nagy népszerűségnek örvendett, s mióta különvált a férjétől, még többen kíváncsiak rá – mostanra több mint 300 ezren követik a csinos műsorvezető mindennapjait az Instagramon. A sztáranyuka egy ideje már szingliként éli az életét, a munkán kívül pedig az ideje nagy részét kisfiával, Mendellel tölti, de persze sokan leginkább arra lennének kíváncsiak, vajon igazak-e a pletykák azzal kapcsolatban, hogy van köztük valami Fluor Tomival, hiszen hosszú ideje tartják kétségek között a rajongóikat. Rendszeresen incselkednek egymással az interneten, nemrég az énekes pedig azt nyilatkozta, nem titkolt dolog, hogy tetszik neki a műsorvezető – ennél egyértelműbb válasz azonban egyikőjük részéről sem érkezett a kettejük közti kapcsolatról. Bármi is legyen a levegőben, úgy tűnik, a pontos válaszra még várnunk kell; amellett viszont nem lehet elmenni, hogy Zsófi egyébként mindig igyekszik őszinte lenni a követőivel, a legnagyobb örömükre pedig sokszor oszt meg kifejezetten személyes tartalmakat a közösségi oldalán. Legutóbb például elárulta, hogy megtalálta a legjobb módszert a migrénjére, ami hosszú ideje keserítette már meg a mindennapjait.

A reggeli sztorimban többen is kiszúrtátok a migrén piercingem. Szerettem volna erről már korábban írni, de legalább így még hitelesebb a dolog. Június 26-án, 3 és fél év heti rendszerességgel jelentkező migrén után spontán kilövettem a fülem. Ebben a módszerben hittem legkevésbé és bár az elmúlt évek során mindent kipróbáltam, tartósan semmi sem használt. Köszönettel tartozom rengeteg szakembernek, mert sokan fáradoztak azon, hogy rendbe jöjjek, szóval ez a poszt senki ellen és semmi mellett nem szól. Leginkább csak arról, hogy mindenre van megoldás. Csak sokan idő előtt feladják. Nekem közel 4 évbe telt. Miután kilövettem a fülem, utána 3 napig, àjulásig fájt megállás nélkül a fejem. Már azon voltam, hogy kiveszem, amikor megszűnt. Azóta pár normál fejfájásom volt. (KOPP-KOPP) Sztoriba megosztom kik segítettek az évek során, hozzáteszem: bármelyik beválhat bàrkinek ès szerintem nem szabad beletörődni a tehetetlenségbe” – írta a bejegyzéshez a műsorvezető.

Úgy tűnik, a szépséges műsorvezetőnél kezd betelni az a bizonyos pohár, teljesen érthető módon.

Leadfotó: Reggeli/Instagram

Oldalak