Sztárok

Hamarosan jön a nagy nap: ezt teszi fia lagzijával kapcsolatban Csepregi Éva

Csepregi Éva nagy napra készül: pár hét múlva lesz a fiának, Dávidnak az esküvője, a Neoton Família sztárja pedig szeretné, ha minden tökéletesen alakulna – ennek érdekében pedig ott segít, ahol csak tud.

Kiveszi a részét a szervezésből

Csepregi Éva fia még májusban esküdött örök hűséget szerelmének, Dórinak. A lakodalmat egy nappal később szerették volna megtartani, ám a koronavírus – mint oly sok más esetben – ezúttal is közbeszólt, így az ifjú pár kénytelen volt szeptemberre halasztani az esküvőt. Szerencsére már nem kell sokat várniuk, 25-én végre sor kerül a nagy napra, így érthető, hogy mindenki gőzerővel készül már. A Neoton Família énekesnője sem tétlenkedik, sőt, kifejezetten fontos számára, hogy kivegye a részét a szervezésből, hiszen szeretné, ha minden jól sikerülne – és persze abban is reménykedik, hogy a pandémia nem fogja még egyszer keresztülhúzni a számításaikat. A Borsnak elárulta: igyekszik pozitívan gondolkodni, úgy érzi, nem lesz gond a lakodalommal.

– Készülünk rá nagyon, az utolsó simításokat végezzük, hogy minden tökéletes legyen. Még egy próbaevés vár ránk, illetve a díszítéseket kell egyeztetni, és újra átbeszélni az egész folyamatot – részletezte a rájuk váró feladatokat a lapnak.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Sztárok
Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.