Sztárok

„Minden okkal történik” - Szabó Zsófi türelmesen kivárt és meg is lett a gyümölcse

Jó hírt osztott meg a követőivel az Instagram oldalán Szabó Zsófi.

Új életet kezdett

Gyökeresen megváltozott Szabó Zsófi élete az elmúlt időszakban: mint ismert, a Reggeli műsorvezetője négy év után vált el gyermeke édesapjától, Kis Zsolttól, azóta pedig leginkább a kisfiára, önmagára és a munkára fókuszált. A szakítás óta sokáig nem lehetett tudni semmit a szerelmi életéről, mígnem az utóbbi időben egyre többen kezdek cikkezgetni arról, hogy Zsófi és Shane Tusup egymásra talált. Eleinte a legtöbben csak egyszerű flörtölgetésnek vették a jeleket: Hosszú Katinka exe az Instagramon bókolt a csinos édesanyának, aki szívesen válaszolgatott a kedves üzenetekre, sőt, olykor ő maga is incselkedett az úszóedzővel. Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, a minap kiderült, hogy sokkal több van köztük, mint azt elsőre bárki is gondolta. Zsófi és Shane többé nem akar titkolózni: nyilvánosan és büszkén felvállalják a kapcsolatukat, melyről nemrég fotók is készültek. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a műsorvezető a magánéleti válsága után kezd újra révbe érni, ráadásul most egy újabb örömről számolt be a közösségi oldalán.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.