Megjelent az idei Super Bowl világsztárokkal teli előzetese: minden idők legjobb reklámja

A valaha volt legjobb Super Bowl reklámjaként értékelik a kritikák a most megjelent trailert. Nemcsak a szervezők tettek túl magukon azzal, hogy minden eddiginél nagyobb előadókat sikerült leszerződtetniük, de a kisfilm készítői is profi munkát végeztek, az eredmény igazi mestermű.

A méltán híres félidei műsor

A Super Bowl az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője, ami a legnagyobb sporteseménynek számít Amerikában. Kisebb fajta nemzeti ünnepként tartják számon, a mérkőzés közvetítését pedig milliók nézik a televízióban. A meccs félidejében hagyományosan a legnagyobb világsztárok szórakoztatják a közönséget, a Halftime néven elhíresült, nagyszabású show keretein belül.

Bár kezdetben a Halftime show nem volt különösebben nagy esemény, csupán a helyi egyetemek rezesbandái léptek fel, de ahogy nőtt a futball népszerűsége, úgy lettek egyre nagyszabásúbbak a mérkőzést övező showelemek is. Ezek a fellépések általában bővelkednek a meglepetésekben, az előadók évről évre próbálják egymást túlszárnyalni, legyen szó egy extravagáns belépőről, merész mutatványról, vagy esetleg egy nem várt sztárvendégről. Pár éve Lady Gaga például leugrott a stadion tetejéről, Katy Perry egy óriási robot-oroszlánt ült meg, Diana Ross pedig egy helikopter nyitott ajtajából integetett ki az aréna hatalmas közönségének. Ezek után talán még nagyobb meglepetés lehet, hogy a Super Bowl lassan 56 éves történelme során egy félidőben fellépő sztár sem részesült anyagi kompenzációban, sőt a saját pénzükből is áldoztak arra, hogy minden a legjobb legyen.

Idén már 56. alkalommal rendezik meg a Super Bowlt, ami minden évben a legnézettebb műsor az amerikai televízióban, olyan sztárok léptek már fel korábban, mint Jennifer Lopez, Shakira, Beyoncé, Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Prince, Madonna és legutóbb The Weeknd. A félidei show olyan nagyszabású esemény, hogy néha többen nézik, mint magát a meccset. A legtöbben eddig Katy Perry előadására voltak kíváncsiak 2015-ben, ami során Lenny Kravitz és Missy Elliot is feltűnt – 120 millióan nézték meg a fellépést. Úgy tűnik, a 2022-es döntőre szánt show talán még ezt is túlszárnyalja majd, ugyanis igazi sztárparádéra számíthatunk a színpadon.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2