Sztárok

Stork Natasát Európa legígéretesebb tehetségei közé választották

Olyan sztárok nyomdokába lép így a magyar színésznő, mint Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter és Gryllus Dorka.

Óriási megtiszteltetés

A European Film Promotion (EFP) Európa tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be Stork Natasát a nemzetközi filmszakmának február végén – számol be róla a Nemzeti Filmintézet a honlapján. A filmpromóciós szervezeteket tömörítő EFP által felkért prominens személyiségeiből álló szakmai zsűri választotta be a magyar színésznőt a Shooting Stars nevezetű programba, amelyet immár 24. alkalommal rendeznek meg. A háromnapos szakmai programot idén a járványhelyzetre való tekintettel online tartják meg.

„Szédítő és rejtélyes” alakításával Stork Natasa a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című Horvát Lili-film főszerepében vette le a lábáról a zsűrit. Az alakításért, melyet itthon és külföldön egyaránt méltattak, Stork Natasa Antalya, Valladolid és Les Arcs nemzetközi filmfesztiválján is elnyerte a legjobb színésznő díját.
Kattints a további képekért!

Hazánk idén is a filmkészítés egyik központja marad, számos produkciót forgatnak majd nálunk, igazi nagyágyukkal a főszerepekben – Marvel-film is van köztük!

Leadfotó: facebook.com/storknatasa

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.