Először mutatta meg a nyilvánosságnak vőlegényét Stohl Luca

A műsorvezetőként és táncművészként is ismertté vált híresség nem az a típus, aki a rivaldafényben élné mindennapjait, ezért eddig vőlegénye kilétét is sűrű homály fedte.

Hét év után bekötik Stohl Luca fejét

Stohl Luca még februárban jelentette be az Instagram-oldalán, hogy hét év együttjárás után eljegyezte a szerelme. A 28 esztendős táncművész-műsorvezető a nagy bejelentés dacára még ekkor is titkolózott: egyetlen fotón sem mutatta meg a szerencsés kiválasztottat, nem szerepeltek együtt nyilvános eseményeken, sőt még a közösségi médiában sem. A TV2 sztárja híres arról, hogy gondosan óvja a magánéletét a kíváncsi tekintetektől, s februárban is csak egy olyan fényképet posztolt az Instagramján, melyen hátulról látható a férfi háta, valamint sapkával fedett feje.

Márciusban aztán Stohl Luca érdekes kulisszatitkokat is elárult a közelgő eskövőről. "Euforikus érzés és aztán amikor elkezdtük gondolkodni azon, hogy helyszín, ruha, egy csomó ilyen praktikus dolog, ami kell és tervezni kell, még mindig olyan furcsa, hogy ez nem egy fotózás, műsor lesz" - fogalmazott akkor a televíziós, s minden egyes szaván érződött, hogy lázas izgalommal készül a jelentőségteljes eseményre. Stohl András színművész lánya kifejtette továbbá, hogy esküvői ruhája mindenképpen magyar tervezésű darab lesz, mely nemes egyszerűséget, ugyanakkor letisztultságot fog közvetíteni. A 28 éves sztár azt sem rejtette véka alá, hogy szerelme maga készíttette számára a gyűrűt.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2