Sztárok

Stohl András két éve fogadott örök hűséget a feleségének: a színész és Vica boldogabbak már nem is lehetnének, hamarosan világra jön közös kislányuk

Elindult a visszaszámlálás: Stohl András és felesége, Vica várva várt közös gyermeke bármelyik pillanatban megszülethet.

Ötszörös édesapa

Stohl András hazánk egyik legnépszerűbb színészének és tévés házigazdájának mondhatja magát, ráadásul a magánéleteben is rendkívül sikeres. Korábbi párkapcsolataiból négy gyermeke született – Luca, Rebeka, Franciska és András Barnabás –, ő maga pedig nagyon büszke a mozaikcsaládjára, elmondása szerint ugyanis a testvérek szoros viszonyt ápolnak egymással, valamint 19 évvel fiatalabb feleségével, Vicával. Sokáig úgy tűnt, már nem is lehetne tetézni a boldogságát, mígnem kiderült: neje első gyermekükkel várandós, így a színész ötszörös édesapa lesz. Később napvilágott látott, hogy Vica kislányt hord a szíve alatt, valamint azt is elárulták, hogy a baba a nyár folyamán érkezik hozzájuk, ami egyet jelent: Stohl András családja bármelyik pillanatban bővülhet. A házaspár ráadásul egy másik fontos eseményt is ünnepelt a napokban: immáron két éve, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.