Láttad már Steve Jobs lányát? A 23 éves Eve gyönyörű nővé érett: a szőkeség bárkit az ujja köré csavar - fotók

Steve Jobs legkisebb lánya, Eve pontosan olyan ambiciózus és sikeres, mint világhírű édesapja - azzal az egy különbséggel, hogy az Apple néha alapítójától eltérően ő a divatszakmában találta meg a számításait.

Minden szem rá szegeződött

Több mint tíz évvel ezelőtt hunyt el a Palo Alto-i otthonában Steve Jobs: halálának híre mindenkit ledöbbentett, ugyanis szinte senkinek nem árulta el, hogy két évtizeden keresztül küzdött a hasnyálmirigyrákkal. Az Apple néhai alapítója és elnöke kétség kívül a számítástechnika egyik legnagyobb úttörője volt, a magánéletben azonban nagyon megosztó személyiségnek számított. Egykori alkalmazottai közül sokan úgy emlékeznek vissza, az Apple-vezér félelmetes, zsarnok főnök volt, aki egy szempillantás alatt bárkit elbocsájtott. De nem csak a munkahelyi, hanem a családi viszonyai sem voltak túl rózsásak: mint azt a Femcafe.hu is megírta, Jobs sokáig fel sem vállalta az elsőszülött lányát, és később sem jeleskedett az apai szerepben. Négy gyermeke született, s a fián kívül mindegyikkel hullámzó kapcsolatot ápolt, még a legkisebb lányához, Eve-hez sem került igazán közel. A kislány mostanra csodaszép fiatal nővé érett, ráadásul az elmúlt napokban a fél világ csak róla beszél: a 23 éves modell a tavalyi párizsi divathéten debütált újoncként a Coperni bemutatóján, ráadásul olyan közismert nevekkel léphetett a kifutóra, mint Gigi Hadid, Adut Akech és Paloma Elsesser. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölő szépség Eve Jobs!

A feltörekvő modell Steve Jobs és Laurene Powell, az Emerson Collective alapítójának legkisebb gyermeke – két testvére van, a bátyja, Reed és a nővére, Erin. Jobs és Powell 1991-ben házasodtak össze, és az Apple-vezér 2011-ben bekövetkezett haláláig együtt voltak – a visszaemlékezések szerint egyik gyerek sem ápolt szoros kapcsolatot az édesapjukkal, s egyedül Eve az, aki nem él visszavonultan Jobs halála óta.
Kattints a további képekért!

Libabőr, könnyek a szemben és nagyot dobbanó szív – mind ismerjük azt a semmihez sem fogható érzést, melyet az angyalhangú Andrea Bocelli képes kiváltani pusztán azzal, hogy dalra fakad. A ma 63 éves olasz tenoristát páratlan tehetséggel áldotta meg a sors, ráadásul kisebbik fia, Matteo is jócskán örökölt ebből az adottságból.

Leadfotó: Tim Mosenfelder/Getty Images

Oldalak