Sztárok

Alig hittek a szemüknek a rajongók: rá sem lehet ismerni a gyönyörű színésznőre - fotó

Sofia Vergara hamarosan új szerepben tűnik fel egy hat epizódos minisorozatban. A forgatásról a minap kikerült egy fotó, amelyen a gyönyörű színésznő első látásra teljesen felismerhetetlen.

Komoly alakítás várható tőle

A kolumbiai származású színésznő kivételes szépségére 17 éves korában figyeltek fel egy strandon, hamarosan pedig reklámszerepet kínáltak neki. Bár eleinte fogorvosnak készült, a tanulmányait pár év után abbahagyta, ugyanis rájött, hogy leginkább színészettel foglalkozna. Az igazi áttörésre 2009-ig kellet várnia, ekkor kapott ugyanis szerepet a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Modern család című vígjátéksorozatban, de az évek során még számos más alkotásban bizonyította be a tehetségét. Nemrég felkérték egy kifejezetten ígéretes szerepre, melyre a csinos filmsztár egyszerűen nem tudott nemet mondani: a Modern családban megismert szexi latin anyuka karakterétől eltérően most valami egészen más várható tőle, legalábbis erről árulkodik az első napvilágra került forgatási fotó. A további részletekért olvass tovább a galériában!

Vergara nevét olyan sikeres alkotások jelzik, mint például a Csábítunk és védünk, a Gyémánthajsza vagy a Táncoló talpak 2 – éppen ezért nem csoda, hogy a színésznő nem ismeretlen a legnagyobb rendezők és producerek köreiben sem.
Kattints a további képekért!

Te is láttad a 2003-ban bemutatott A rém című filmet? És az megvan, milyen döbbenetesen eltorzult külsővel jelent meg a vásznon az egyébként álomszép színésznő, Charlize Theron?

Leadfotó: Dan MacMedan/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.