Glam modellből uralkodó, így került a királyi családba a reality sztár

Károly Fülöp svéd herceg és felesége, Zsófia szerelme az egész országot megdöbbentette. A hercegné előélete alapján sokan azt gondolták, nem méltó a címre, ám az évek alatt bebizonyította, az ember képes teljesen megváltozni, maga mögött hagyva a múltját.

A legbotrányosabb szerelem az udvarban

Zsófia hercegné, leánykori nevén Sofia Hellqvist élete nem éppen tündérmesébe illően indult. Fiatalkorában csak azt tudta, hogy érdekli a média világa, ezért több olyan szerepben is feltűnt, amelyről ma már nem szívesen beszél.

A ma már előkelő hercegné egykor glam modellként dolgozott, több olyan fotósorozat is készült róla, amelyen hiányos öltözékben szerepel. A svéd Slitz férfi magazin állandó szereplője volt, néha még a félakt fotósorozatokat is bevállalta. Az olvasók pedig annyira imádták, hogy 2004-ben megválasztották Miss Slitz-nek, ezzel is jelezve, hogy a svéd férfiaknál abszolút befutó.

Miután elnyerte a címet, meghívták, hogy szerepeljen az Éden Hotel című tévéműsorban, amelynek lényege, hogy egy csapat szinglit küldenek, hogy luxus körülmények között ismerkedjenek. Szerelemre ugyan nem talált, de egészen a fináléig menetelt - írja az Express UK.

Ezt követően több botránya is volt, a legemlékezetesebb, amikor kiderült, hogy csókot váltott az amerikai felnőttfilmesel, Jenna Janesonnal. Ekkor Sofia Hellqvist megunta, hogy nem veszik komolyan, és úgy döntött, hogy új életet kezd. Sokan nem hittek benne, de ő bebizonyította, hogy képes rá, ma pedig már olyan pozíciókat tölt be, amelyre senki nem gondolt volna tíz évvel ezelőtt.

Amikor pedig úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a múltat, megtalálta a szerelem is, még pedig a svéd herceg személyében. Az eset pikantériája azonban, hogy nem egy exkluzív bálon ismerkedtek meg.

Lapozz, eláruljuk, hogyan szeretett bele a svéd herceg Sofia Hellqvistbe!

Oldalak