Emlékszel még Clark Kentre a Smallville-ből? Teljesen megváltozott az egykori szívtipró, ma már rá sem ismerni a színészre

A 45 éves színész már közel sem az az ártatlan arcú, jóképű ifjú, akinek egykor megismertük: a Clark Kentet alakító színész teljesen megváltozott, sármja azonban mit sem fakult az évek során. Az azonban biztos, hogy simán elmennénk mellette az utcán!

Helyes pasiból macsó férfi

A Smallville című amerikai televíziós sorozat rengeteg ember kedvence volt a világon, sokan a mai napig visszanéznek pár részt az alkotásból nosztalgiázásképpen: a Smallville 2001 és 2011 között futott, az írók és producerek pedig a DC Comics képregényszereplőjének, Supermannek a történetét dolgozták fel és alkották újra. Cselekménye a fiatal Clark Kent kalandjait követi nyomon, még mielőtt az átlagos fiúból szuperhős vált volna – a sorozat a Smallville nevű kansasi kisvárosban játszódik, innen kapta nevét is a több évados akció, kaland és sci-fi sorozat egyvelege, melynek epizódját több mint 8,4 millió látta a premierkor, így nem meglepő, hogy a Clark Kentet alakító Tom Welling egy csapásra ismert és sikeres lett. Na de mi van vele ma, 11 évvel a sorozat után? Galériánkban eláruljuk, valamint mutatjuk azt is, hogy néz ki most a színész, aki alaposan megváltozott az évek során - hogy előnyére vagy hátrányára, azt döntse el mindenki maga!

Így nézett ki Tom Welling a sorozatban: nem csoda, hogy a fiatal nőkön át egészen az idősebb korosztály képviselőiig mindenki szívét rabul ejtette Clark Kentként, hiszen igazán jóképű ifjú volt 23 évesen.
Kattints a további képekért!

Idén decemberben lesz 9 éve annak, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett Franciaországban – a szörnyű tragédia óta nem tudni, mi van vele pontosan, felesége, Corinna azonban azóta is kitart férje mellett jóban, rosszban, most pedig a nő komoly döntésre szánta el magát.

Leadfotó: YouTube/Clark Kent

Oldalak