Sztárok

Halálukig elválaszthatatlanok voltak: 50 éven át töretlenül lángolt a magyar színészházaspár legendás szerelme

A magyar színjátszás egyik legmeghatározóbb alakja volt Sinkovits Imre, aki nemcsak a szakmájában, hanem a magánéletében is nagy sikereket ért el, hiszen évtizedeken át egyetlen nőért dobogott a szíve.

Egymásnak voltak teremtve

Sinkovits Imre Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze 1948-ban kezdte meg pályafutását a Belvárosi Színházban, egy évvel később pedig az Ifjúsági Színházhoz szerződött, ami nem csupán szakmai szempontból volt számára mérföldkő, az épület falain belül ugyanis rátalált az igaz szerelemre gyönyörű kolléganője, Gombos Katalin személyében. Az igéző szemű, szőke szépség egy szempillantás alatt megbabonázta a sármos fiatal színészt, onnantól kezdve pedig elválaszthatatlanok voltak egymástól, legendás szerelmük története pedig simán beleillene egy hollywoodi romantikus film forgatókönyvébe. Részletek a galériában!

Sinkovits Imre és Gombos Katalin a megismerkedésük után három esztendővel örök hűséget fogadtak egymásnak. 50 évig tartó házasságukból két gyermek született, Sinkovits-Vitay András és Sinkovits Mariann, akik szüleik nyomdokaiba léptek.
Kattints a további képekért!

Az óriási korkülönbség ellenére is a sírig tartott Básti Lajos és Zolnay Zsuzsa szerelme, aminek a színész halála vetett véget.

Leadfotó: Fortepan/ Kotnyek Antal, Szalay Zoltán

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy tibeti szuka érkezett a kutyakozmetikushoz, a szőrével azonban csak négy óra alatt boldogult a szakember. Az eredmény több okból is szótlanságot okoz a neten.
Sztárok
Jennifer Grey igazán büszke lehet a családjára, férjével ugyanis több mint húsz éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, közös lányuk, Stella pedig mostanra elbűvölő hölggyé cseperedett.
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.