Mégsem vonul vissza – Ezért gondolta meg magát Sinéad O'Connor

A világhírű énekesnő a napokban bejelentette a visszavonulását, de most meggondolta magát, és visszavonta az egészet. Ez áll Sinéad O’Connor döntésének hátterében.

Egy karrier vége… vagy mégsem?

Több mint negyven éve tűnt fel a zenei életben Sinéad O’Connor, Grammy-díjas ír énekesnő. Az 54 éves sztár nevét legöbben az 1990-es Nothing Comapres 2 U című száma miatt ismerik, de azóta is folyamatosan aktív. Pár éve öngyilkossági kísérletei miatt került a hírekbe: 2015-ben búcsúlevelet írt hozzátartozóinak, majd megpróbált véget vetni az életének. Komolyabb baja nem esett, de az eset után orvosi kezelés alá helyezték. Egy évvel később ismeretlen helyre távozott lakóhelyéről, ami után a rendőrség eltűntként kezdte keresni, mivel ez utóbbi esetben is felmerült az öngyilkossági kísérlet valószínűsége. 2018-ban jelentette be hivatalosan, hogy felvette az iszlámot és nevet változatott, az új neve pedig Shuhada' Davitt.

Régen hallottunk már felőle, amikor június 5-én a Twitter-oldalán bejelentette a visszavonulását a zeneiparból. Ekkor azt írta, hogy a 2022-es, sorban a 11. nagylemeze lesz az utolsó, de az összes turnéját és koncertjét lemondta, és a sajtónak sem kíván többet nyilatkozni. „Megöregedtem és elfáradtam. Ideje szögre akasztani a mellbimbó-rojtokat” – fogalmazott a bejegyzésben. Elmondta, hogy a döntés mögött az áll, hogy amikor írta az idén megjelent, Rememberings című önéletrajzát, rájött, hogy a saját főnöke, és nem akar engedélyt kérni a férfiaktól arra, hogy mikor jelentheti be ezt a hírt.

Alig pár nap alatt, azonban nagyot fordult a kocka. Lapozz a folytatásért!

Oldalak