Shakira kitálalt az igazságról: elképesztő titkot árult el a Piquével való szakításáról az énekesnő

Mint ismert, Shakira és Piqué szakítása közel sem volt zűrzavartól mentes: mindenfelé repkedtek a pletykák a különválással kapcsolatban, s úgy tűnik, az énekesnő mostanra jutott el arra, hogy pontot tegyen a találgatások végére.

Elárulta, mi történt

2022-ben bombaként robbant a hír, miszerint két közös gyermek után a latin popzene egyik legnagyobb úttörője, Shakira és a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, Gerard Piqué házassága zátonyra futott, a szülők pedig azt látták a legjobbnak, ha végleg elengedik egymás kezét. A szakítás azonban jóval bonyolultabban zajlott le, mint amire bárki is számított, hiszen fény derült a sportoló csalfa természetére, valamint arra, hogy egy jóval fiatalabb nő személyében találta meg az új szerelmet. Az énekesnő nagyon nehezen dolgozta fel a történteket, megállás nélkül ment a verbális adok-kapok, eközben pedig a gyermeknevelés mellett csakis a munkára összpontosított, melynek meg is lett a gyümölcse: mint ahogyan arról beszámoltunk, március 22-én érkezik a legújabb albuma, amely a Las Mujeres Ya No Lloran (A nők már nem sírnak) címet kapta. Noha azt gondolhatnánk, hogy ilyen sok idő elteltével, valamint ennyi fordulattal a hátuk mögött már lezártnak lehet tekinteni a botrány, valójában még koránt sincs vége, ugyanis a minap maga a popsztár rántotta le a leplet a körülményeket övező egyik titokról; részletek a galériában!

Shakira és Gerard Piqué házassága 11 évig tartott, melyből két gyermek született, a kilencéves Milan, és a hatéves Sasha, akiknek szüleikhez hasonlóan nagyon nehéz volt a nyilvánosság előtt megélniük az elválást.
Kattints a további képekért!

Shakira és Piqué között azért elég nagy volt a korkülönbség.

Leadfotó: Patricia J. Garcinuno/WireImage/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?